Откриваме БГ ПРЕС ФОТО 2015 на 16-и септември

Елена Героска
Елена Героска

Силова акция срещу разпространението на радикален ислям. Лицата на воюващите във и потърпевшите от войната в Донбас. Интериори на домове след наводнението в кв. Аспарухово. Трудният път на имигранти и бежанци, преминавайки през България и Македония.

 

Тези и много други събития у нас и в чужбина са документирани от български фотожурналисти. 224 единични кадри, визуални репортажи и фотоесета, уловили важни мигове или процеси в развитие и запечатали човешки състояния, намират мястото си в изложбата БГ ПРЕС ФОТО 2015. Тя се открива на 16-и септември, в 18:30 часа, в галерия VIVACOM ART HALL (Телефонна палата). Тогава е и церемонията по награждаване на победителите от конкурса.

Денис Бучел
Geori Paleykov 2
Георги Палейков

За 14-а поредна година БГ ПРЕС ФОТО прави преглед на най-доброто от нашата фотожурналистика и награждава авторите, чийто фотографии не само остават във визуалната ни памет, но и са двигател за промяна. Това е единственият фотоконкурс у нас, чието жури всяка година е международно.

Георги Кожухаоров
Георги Кожухаров

Фотографиите са перфектно отпечатани и рамкирани от ОДЕСОС КОЛОР на висококачествена хартия FOMEI. Страхотните награди са осигурени от VIVACOM, фотоапарати NIKON, принт център PHOTOSYNTHESIS, магазини за часовници JULIANY.

 

 

 

 

Линк към събитието във фейсбук

 

Вашият коментар